Odličan odaziv građana na subotnjoj akciji “Izdvoji sve. Fai la differenza”

Podjeljeno je 300 setova za reciklažu i 60 kompostera te 450 platnenih vrečica

Predivan dan u Umagu na umaškom sajmu cvijeća, gdje je komunalno poduzeće 6. MAJ uz pomoc Udruge Zelena Istra svojim sugrađanima podijelio 300 setova za kućno odvajanje otpada, 60 kompostera i 450 platnenih vrećica i uputa za recikliranje otpada. Red za preuzimanje setova, vrećica i kompostera je bio velik i građani su s oduševljenjem prihvatili ovu inicijativu!

Odlična atmosfera i velik odaziv građana dokaz su da su ovakve akcije i više nego dobrodošle, a to su prepoznali i građani. Stoga planiramo nastaviti sa sličnim aktivnostima i u idućim mjesecima.
Akciju „Izdvoji s(v)e/Fai la differenza“ već godinama zajedno provode Komunalno poduzeće 6.maj i Udruga Zelena Istra i na kampanji surađujemo već pet godina. Na području Bujštine organizirali smo više od 20 sličnih akcija te proveli stotinjak edukativnih predavanja i radionica. Dodatne informacije potražite i na internetskoj stranici www.izdvojisve.info.
Hvala građanima sto su se odazvali akciji. I, naravno, reciklirajte, kompostirajte i ne zaboravite svoje platnene vrećice kad idete u kupovinu!

Pogledajte više na linku: TV ISTRA